Louhelan Juhla- ja pitopalvelu Oy

Olemme Järvenpäässä toimivan Setlementti Louhela ry:n tytäryhtiö.

Toimintamme alkoi vuonna 2000 osana omistajayhdistyksemme toimintaa. Vuoden 2007 alussa toiminnan laajennuttua yhdistys perusti lounas- ja pitopalvelutoimintaa varten osakeyhtiön, Louhelan Juhla- ja pitopalvelu Oy:n. Vuonna 2013 avasimme Café Albertin, kahvilan Järvenpään juna-asemalle.

Arvomme nousevat setlementtiarvoista

Meillä asiakas kohdataan aidosti ja yksilöllisesti. Valmistamme tuotteemme käsityönä perinteitä kunnioittaen, mutta myös modernilla twistillä.

Huomioimme ympäristön kaikessa toiminnassamme mm. ruokahävikkiä vähentämällä.

Kannamme ylpeästi Yhteiskunnallinen yritys - tunnusta

Vaalimme yhdenvertaisuutta ja oikeudenmukaisuutta ja näemme yhteisöllisyyden ihmistä vahvistavana voimana. Tarjoamme työpaikkoja osatyökykyisille, opiskelijoille ja työkokeilijoille. Kannustamme elämänmittaiseen oppimiseen.

Toiminnastamme jäävät tulot käytetään Setlementti Louhelan kansalaistoimintaan.
Käyttämällä palveluitamme voit siis osallistua hyvän tekemiseen.

Setlementti Louhela Ry

Setlementti Louhela ry on Järvenpäässä ja sen lähialueilla toimiva uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton järjestö.

Luomme osallistumisen mahdollisuuksia, ja mahdollistamme yhteisöllisyyden kehittymistä

Kehitämme kansalaistoimintaa, lapsi- ja nuorisotyötä, kotona asumista tukevia palveluita ja yhteisöllisiä toimintamuotoja. Lisäämme elämän rikkautta ja pärjäämisen mahdollisuuksia opintotoiminnan, pienryhmätoiminnan ja kuntouttavan työtoiminnan avulla. 

Tuemme uussuomalaisten kotiutumista ja kantasuomalaisten elämää monikulttuurisessa Suomessa. Toimimme vapaaehtoistyöntekijöiden ja ammattilaisten yhteisvoimin, paikallisista tarpeista käsin, ihmisten keskellä ja ihmisten kesken.

Yhdenvertaisuuden ja yhteisöllisyyden ihanteet näkyvät kaikessa toiminnassamme

Setlementtityö kattaa elämän koko kirjon. Luomme mahdollisuuksia selviytymiseen, eheytymiseen ja virkistymiseen kaikille – kaikkein nuorimmasta kaikkein vanhimpaan.