Toimitusehdot

Yleistä

Sivusto on Louhelan Juhla- ja pitopalvelu oy:n ylläpitämä verkkokauppa, jossa tuotteita myy Louhelan Juhla- ja pitopalvelu oy (Y-tunnus: 2090486-7, os. Louhelankuja 3, 04400 Järvenpää, p. 0408304861). Louhelan Juhla- ja pitopalvelu oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna. Voit maksaa ostoksesi verkkomaksulla tai noudettaessa/toimitusta vastaanottaessa käteis- ja korttimaksulla, MobilePaylla sekä lounasedulla (huomioithan lounasetusi käyttöehdot).

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Voit noutaa tilauksesi lounasravintolastamme os. Mannilantie 26-28 A, 04400 Järvenpää ennalta sovittuna aikana. Toimitukset Järvenpään alueella 3€ (arkisin klo 11-13), tuotetilauksissa aika ja kuljetuskustannukset sovitaan erikseen, ota yhteyttä myyntipalveluumme ennen tilauksen tekemistä.


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on arkisin klo 11-13. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupan tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus ei koske tavaraa, jota ei luonteensa vuoksi voida palauttaa edelleen myytäväksi tai joka voi nopeasti pilaantua tai vanhentua. Mikäli et ole tyytyväinen toimitettuihin tuotteisiin, olethan yhteydessä myyntipalveluumme 0408304861/pitopalvelu@setlementtilouhela.fi heti tilauksen vastaanotettuasi.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme 0408304861/pitopalvelu@setlementtilouhela.fi